Всі знижки тут

BLOG

Блог

Актуальні поради, огляди косметики, тренди та експертні рекомендації для твоєї краси.

Хімічні стабільні SPF-фільтри

Яна Коломієць • 28.10.2026

Хімічні стабільні SPF-фільтри

Хімічні (органічні) SPF-фільтри поглинають ультрафіолетове випромінювання і перетворюють його на теплову енергію, нейтралізуючи шкідливий вплив на шкіру. Різниця між хімічними та фізичними УФ-фільтрами УФ-фільтри забезпечують захист від UVA променів, які провокують активне фотостаріння шкіри, та UVB променів, які можуть утворити гарну засмагу, або, навпаки, сонячні опіки. Сонцезахисні фільтри бувають двох типів:  Фізичні (містять мінеральні компоненти). […]

Блог

Проблеми шкіри

Спікули в косметиці для обличчя

Яна Коломієць • 23.10.2026

Спікули в косметиці для обличчя

Спікули (Hydrolyzed Sponge, Sponge Extract) – це мікроскопічні голкоподібні структури з діоксиду кремнію, які ми отримуємо з кістяка морських і прісноводних губок, що використовуються в косметиці як безпечний провідник активних компонентів і стимулятор оновлення шкіри. Для чого потрібні спікули При попаданні на шкіру спікули створюють незначні ушкодження, стимулюючи процеси оновлення клітин і синтезу колагену. Це […]

Блог

Проблеми шкіри

Софольянс у косметиці

Яна Коломієць • 21.10.2026

Софольянс у косметиці

Софольянс (Sopholiance S) — це натуральний активний компонент біотехнологічного походження, який ефективно регулює вироблення шкірного сала і бореться з бактеріями, що викликають акне. Як працює софольянс зі шкірою Софольянс — натуральна речовина комбінації гліколіпідів, отримана шляхом ферментації глюкози та метилового ріпаку мікроорганізмом Candida Bombicola. Є антибактеріальним та себорегулюючим активним компонентом, запобігає росту бактерій, що викликають […]

Блог

Проблеми шкіри

Сірка при боротьбі з акне

Яна Коломієць • 08.10.2026

Сірка при боротьбі з акне

Сірка — це ефективний дерматологічний компонент, який допомагає боротися з акне, підсушувати запалення і регулювати роботу сальних залоз. Основні властивості сірки Сірка (сульфур) покращує стан шкіри, має протизапальну дію, зменшує запалення, підсушує висипи і допомагає відлущувати відмерлі клітини. Цей компонент бере участь у виробленні колагену і кератину, тому він підтримує пружність шкіри і загоює тканини. […]

Блог

Проблеми шкіри

Сечовина в доглядовій косметиці

Яна Коломієць • 05.10.2026

Сечовина в доглядовій косметиці

Сечовина (карбамід або Urea) в косметиці — це потужний синтетичний зволожуючий компонент і частина природного зволожуючого фактора шкіри (NMF). Вона притягує вологу, утримує її в епідермісі і м’яко відлущує ороговілі клітини. Для якої шкіри необхідна і в якому віці? Властивості сечовини у косметиці Сечовина в косметиці для обличчя і тіла глибоко зволожує, утримуючи вологу в […]

Блог

Проблеми шкіри

РНА кислота у догляді за шкірою

Яна Коломієць • 01.10.2026

РНА кислота у догляді за шкірою

PHA-кислоти — це м’які компоненти для відлущування і зволоження шкіри. Через великий розмір молекул вони проникають повільно, не викликають печіння і підходять навіть для чутливої, сухої або реактивної шкіри, а також при розацеа. Особливості PHA-кислот. PHA vs AHA РНА-кислоти відносяться до полігідроксикислот. По дії схожі з АНА-кислотами, однак мають більшу молекулу, повільніше проникають у шкіру […]

Блог

Проблеми шкіри

Ретинол для шкіри

Яна Коломієць • 28.09.2026

Ретинол для шкіри

Ретинол покращує пружність, вирівнює тон і рельєф обличчя, а також регулює роботу сальних залоз. Яким чином та чи всім можна його вводити в догляд? Що таке ретинол? Ретинол — одна з форм вітаміну A (проте цю ж назву часто використовують як загальний термін для всіх похідних вітаміну А — ретиноїдів). Цей компонент давно й успішно […]

Блог

Проблеми шкіри

Прополіс для шкіри

Яна Коломієць • 24.09.2026

Прополіс для шкіри

Прополіс корисний для шкіри завдяки своїм антисептичним, протизапальним і загоювальним властивостям. Він допомагає боротися з акне, прискорює відновлення тканин при дрібних ранах чи опіках, пом’якшує епідерміс і захищає від передчасного старіння. Ефективність прополісу в косметичних засобах Прополіс – це природна речовина, багата більш ніж 300 активними сполуками, в тому числі й на флавоноїди, ефірні олії, […]

Блог

Проблеми шкіри

PDRN у сучасній косметиці

Яна Коломієць • 21.09.2026

PDRN у сучасній косметиці

PDRN — універсальний компонент, що добре поєднується з іншими активами для посилення зволоження, відновлення, ліфтингу або заспокоєння шкіри. Новомодні засоби все більше заполонюють полиці магазинів — що особливого в них і йому підійдуть? Що таке PDRN Абревіатура PDRN розшифровується як PolyDeoxyRibonucleotide, або полідезоксирибонуклеотид. Це не цілісна молекула, а окремі її частини, які спочатку відповідальні за […]

Блог

Проблеми шкіри

Екстракт полину в косметиці

Яна Коломієць • 15.09.2026

Екстракт полину в косметиці

Екстракт полину — це популярний у косметиці рослинний компонент, який цінують за протизапальну, заспокійливу та антимікробну дію. Він допомагає боротися з акне, знімає почервоніння і свербіж, а також підходить для догляду за чутливою шкірою. Властивості екстракту полину На відміну від багатьох рослинних компонентів, полин (у міжнародній класифікації — Artemisia) має потужну доказову медичну базу. Південнокорейські […]

Блог

Проблеми шкіри

Кошик

Ви ще не додали товари у кошик

Зареєструйся, щоб отримати бонуси з цього замовлення

  • logo +35₴ кешбек
  • подарунки до замовлення
  • безкоштовна доставка
  • доступ до Приватного Клубу
Увійти

Додати промокод

Всього:

0₴

Заощаджено:

0₴

До сплати:

0₴

Відновлення паролю

hide show
hide show